Sidor

torsdag 3 november 2011

Party party

Ja, det blev faktiskt party gånger två i lördags:). Först ett femtioårskalas, överraskning. Det blev verkligen lyckat. Jag är väldigt imponerad av födelsedagsbarnets närmsta anhöriga, som fixat allt detta utan att hon anat något alls. God mat och dryck och trevlig underhållning under kvällen. Då kvällen började, innan huvudpersonen anlänt till festen, tog vi en lott per par. Senare under kvällen, det var nog till och med efter kaffet, var det dragning. Vi vann! Vinsterna fördelas över året, närmare bestämt en varje månad. Man vinner en månad och ett uppdrag eller något ditåt. Man ska ta med festföremålet på en angiven aktivitet. Vi vann marsmånads uppdrag. Detta innebär att ta med henne ut på bowling en passande kväll:) Det ska bli trevligt:)


Då denna trevliga femtioårsfest drog sig mot sitt slut, packade vi ihop oss och åkte hemåt. Ja, just hemåt, inte hem. Dags för nästa party, en fytioårsfest hemma i byn:) Nu var väl klockan runt ett, halv två. Tur att denna natt bjöd på en extra timme, omställning från sommar- till vintertid.


Även denna fest var mycket trevlig. Nu var ju inte alla gäster kvar, men några tappra höll ut. Det var tur för oss, för då fick vi möjlighet att gratta detta födelsedagsbarn också.


Söndagen ägnades åt välbehövlig vila, skogspromenad och zumba:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar